Home Biduan Lirik Artikel Internasional Orkes Foto Indeks

Lirik Lagu Anak Wedok - Happy Asmara

img_title
Happy Asmara

JagoDangdut Lirik - Heppy Rismanda Hendranata atau yang akrab disapa Happy Asmara mempersembahkan suaranya yang merdu lewat sebuah penampilan. Pelantun lagu 'Apik' ini menyanyikan sebuah lagu berjudul 'Anak Wedok'.

Lagu tersebut merupakan lagu milik Ndarboy Genk dan Hendra Kumbara. Namun sudut pandang tersebut diganti menjadi anak perempuan.

Dengan chemistrynya bersama RC Music, Happy Asmara tampil cukup memukau. Berikut ini lirik lagu 'Anak Wedok' dari Happy Asmara!

Lirik Lagu Anak Wedok - Happy Asmara

Kulo niki tiang setri

Banting tulang isuk bengi

Mugo iso mulyakke drajate uwong tuwo

 

Biyen omahku gedek

Trocoh yen udan bledek

Bapak kerjo yen mung ono proyek

 

Biyen durung kramikan

Arep turu adem kanginan

Penting saben dino iso mangan 

 

Saiki aku wes gede

Iso golek duit dewe

Senajan biyen mung iso nyusahke

Pak e buk e ngapurane

Saiki aku wis kerjo

Senajan uripku rekoso

Ikhlas bekti kanggo keluargo

 

Kulo niki tiang setri

Banting tulang isuk bengi

Mugo iso mulyakke drajate keluargo

 

Pak e bu e rekasane 

Ngrawat aku kanti gede

Cen kathah luput ku

Kulo nyuwun pangestu

 

Biyen durung kramikan

Arep turu adem kanginan

Penting saben dino iso mangan 

 

Saiki aku wes gede

Iso golek duit dewe

Senajan biyen mung iso nyusahke

Pak e buk e ngapurane

Saiki aku wis kerjo

Senajan uripku rekoso

Ikhlas bekti kanggo keluargo

 

Kulo niki tiang setri

Banting tulang isuk bengi

Mugo iso mulyakke drajate keluargo

 

Pak e bu e rekasane 

Ngrawat aku kanti gede

Cen kathah luput ku

Kulo nyuwun pangestu

 

Kulo niki tiang setri

Banting tulang isuk bengi

Mugo iso mulyakke drajate keluargo

 

Pak e bu e rekasane 

Ngrawat aku kanti gede

Cen kathah luput ku

Kulo nyuwun pangestu

 

Cen kathah luput ku

Kulo nyuwun pangestu

Kathah klenta klentu

Kulo nyuwun donga restu

 

Mbiyen pedhot sekolah

Mergo kahanane susah

Weling bapak dadi wong seng nggenah

Berita Terkait
Biduan
Buka Dikit