Home Biduan Lirik Artikel Internasional Orkes Foto Indeks

Lirik Lagu Tembang Kangen - Niken Salindry Feat DC Musik

img_title
Niken Salindry

JagoDangdut LirikNiken Salindry kembali tampil bersama DC Musik dengan membawakan sebuah lagu yang berjudul 'Tembang Kangen'. Music video dengan versi live dirilis lewat channel YouTube DC Production.

Menariknya Niken Salindry membawakan lagu tersebut dengan suaranya yang begitu khas ala seorang Sinden. Dan sang biduan memang dikenal sebagai sinden cilik yang usianya masih sangat muda.

Lagu 'Tembang Kangen' sendiri merupakan karya dari Wagiran dengan menggunakan lirik bahasa Jawa. Berikut ini lirik lagu tersebut.

Lirik Lagu Tembang Kangen - Niken Salindry

 

img_title
Niken Salindry
Foto :
  • Instagram/niken_salindry_reall

 

Wayah wengi udan grimis ra uwis-uwis

Banyu kang tumetes dadi saksi nggonku nangis

Wong sing tak tresnani tego ninggalake aku

Suwung jeroning uripku yen ora ono sliramu

 

Sumilire angin tansah ndudut kalbu

Roso kang tak empet agawe loro dadaku

Liwat tembang kangen mugo biso dadi tombo

Tombo kangen iki nandang wuyung rino wengi

 

Liwat tembang kangen aku titip tresno

Opo pancen sliramu uwis ora kroso

Liwat tembang kangen aku titip sayang

Tresnaku mring sliramu ora biso ilang

 

Opo lali opo pancen wis ra ngerti

Sak tenane aku mung tansah setyo ngenteni

Ngenteni baline endah manise esemmu

Liwat tembang kangen iki wujud katresnanku

 

Wayah wengi udan grimis ra uwis-uwis

Banyu kang tumetes dadi saksi nggonku nangis

Wong sing tak tresnani tego ninggalake aku

Suwung jeroning uripku yen ora ono sliramu

 

Sumilire angin tansah ndudut kalbu

Roso kang tak empet agawe loro dadaku

Liwat tembang kangen mugo biso dadi tombo

Tombo kangen iki nandang wuyung rino wengi

 

Liwat tembang kangen aku titip tresno

Opo pancen sliramu uwis ora kroso

Liwat tembang kangen aku titip sayang

Tresnaku mring sliramu ora biso ilang

 

Opo lali opo pancen wis ra ngerti

Sak tenane aku mung tansah setyo ngenteni

Ngenteni baline endah manise esemmu

Liwat tembang kangen iki wujud katresnanku

Berita Terkait
Biduan
Buka Dikit