Home Biduan Lirik Artikel Internasional Orkes Foto Indeks

Lirik Lagu Semarang Dadi Saksi - Ndarboy Genk

img_title
Ndarboy Genk

Jakarta - Helarius Daru Indrajaya alias Ndarboy Genk kembali menghibur fansnya dengan suaranya yang khas. Penyanyi dangdut koplo yang lagi nge-top itu mengcover lagu berjudul 'Semarang Dadi Saksi'.

Lagu 'Semarang Dadi Saksi' ciptaan dari Wage Band itu digarap dalam bentuk official live music yang dirilis dichannel YouTube Mabes Balker Music. Berikut ini lirik lagu 'Semarang Dadi Saksi' dari Ndarboy Genk.

Lirik Lagu Semarang Dadi Saksi - Ndarboy Genk

 

img_title
Ndarboy Genk
Foto :
  • Instagram: @ndarboy_genk

 

Ra nyongko aku iso mbok pilih

Nek ro liyane mesti aku kesisih

Tak mantepke niatku

Nek iki njalukmu

Nembung adoh-adoh

Neng wong tua mu

 

Nanging lemes awakku

Krungu langsung

Nek Bapak Ibumu ra ngedukung

 

Sowanku mrene

Koyo ra ono artine

Aku pamit, aku mulih

Trimo ngalih

 

Neng semarang tresnoku wis ilang

Aku wis teko nepati janji

Koe tak tekani

 

Sing tak Sayang mung iso di kenang

Mugo mbengi iki mbok ngerteni

Aku iklhlas, Loro ati

 

Nanging lemes awakku

Krungu langsung

Nek Bapak Ibumu ra ngedukung

 

Sowanku mrene

Koyo ra ono artine

Aku pamit, aku mulih

Trimo ngalih

 

Neng semarang tresnoku wis ilang

Aku wis teko nepati janji

Koe tak tekani

 

Sing tak Sayang mung iso di kenang

Mugo mbengi iki mbok ngerteni

Aku iklhlas, Loro ati

 

Semarang dadi saksi

Semarang dadi saksi

Semarang dadi saksi

 

Aku ikhlas loro ati

 

Semarang dadi saksi

Semarang dadi saksi

Semarang dadi saksi

 

Aku ikhlas loro ati

 

Semarang dadi saksi

Semarang dadi saksi

Semarang dadi saksi

Berita Terkait
Biduan
Buka Dikit