Home Biduan Lirik Artikel Internasional Orkes Foto Indeks

Lirik Lagu Salam Tresno - Denny Caknan

img_title
Denny Caknan

JagoDangdut Lirik – Denny Caknan kembali merilis sebuah music video dengan membawakan lagu " Salam Tresno", lewat channel YouTube DC Production, pada 23 Januari 2024.

Karakter vokal yang khas dari Denny Caknan menjadi ciri tersendiri dalam membawakan single tersebut.

Lagu ''Salam Tresno' ini sendiri merupakan karya dari Justin Lee. Berikut ini lirik lagu tersebut.

img_title
Denny Caknan dan Bella Bonita
Foto :
  • Instagram/denny_caknan

Lirik Lagu Salam Tresno - Denny Caknan

Sumilir angin wengi kang tumetes

Anambahi kangenku sansoyo gedhe

Titipan rindu iki sansoyo akeh

Amung biso dedungo

Angenku nggo kowe (angenku nggo kowe)

 

Sliramu siji, tresnoku yo mung siji

Tak simpen lan tak jogo tekaning mati

Panyuwunku kanggo riko, njogo tresno nisun

Sayang, aku tulus tresno sliramu

 

Tresno ra bakal ilang

Kangen sansoyo mbekas

Tembang rindu kanggo riko

Janji suci tekaning pati

 

Salam tresno dijogo

Senadyan adoh panggonanmu

Sumpah tulus kanggo riko

Salam rindu neng sliramu

 

Sumilir angin wengi kang tumetes

Anambahi kangenku sansoyo gedhe

Titipan rindu iki sansoyo akeh

Amung biso dedungo

Angenku nggo kowe (angenku nggo kowe)

 

Sliramu siji, tresnoku yo mung siji

Tak simpen lan tak jogo tekaning pati

Panyuwunku kanggo riko, njogo tresno isun

Sayang, aku tulus tresno sliramu

 

Tresno ra bakal ilang

Kangen sansoyo mbekas

Tembang rindu kanggo riko

Janji suci tekaning pati

 

Salam tresno dijogo

Senadyan adoh panggonanmu

Sumpah tulus kanggo riko

Salam rindu mring sliramu

 

Tresno ra bakal ilang

Kangen sansoyo mbekas

Tembang rindu kanggo riko

Janji suci tekaning pati

 

Salam tresno dijogo

Senadyan adoh panggonanmu

Sumpah tulus kanggo riko

Salam rindu mring sliramu

Berita Terkait
Biduan
Buka Dikit