Home Biduan Lirik Artikel Internasional Orkes Foto Indeks

Lirik Lagu Demi Kowe - Happy Asmara Feat New Arista

img_title
Happy Asmara

JagoDangdut LirikHappy Asmara kembali berkolaborasi dengan New Arista dalam membawakan lagu yang berjudul 'Demi Kowe'. Music video tersebut dirilis lewat channel YouTube Tera Record pada 20 Desember 2023.

Happy Asmara tampil begitu cantik dengan memakai dress warna putih dalam music video tersebut. Suaranya begitu khas membawakan lagu tersebut, ditambah alunan musik yang asyik dari New Arista.

Lagu 'Demi Kowe' sendiri merupakan karya dari pendhoza, dengan lirik lagu menggunakan bahasa Jawa. Berikut ini lirik lagu tersebut.

Lirik Lagu Demi Kowe - Happy Asmara Feat New Arista

Mas aku bali, arep nepati janji

Tak jaluk kowe ra ngapusi

Lungaku wingi amung golek rejeki

Tak buktekke kowe ojo mbedo ati

 

Wes seprene suwene aku lungo ninggal kowe

Adoh paran yo mung dinggo kowe

 

Aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo

Demi kowe ben supoyo tetep mulyo

Tresnoku ra bakal ilang senajan adoh paranku

Setiaku karo kowe tekan matiku

 

Aku lunga ra ngilang, nanging mergo kahanan

Aku ora ngapusi, bakal tak perjuangkan

Mikir masa depan karo golek modal

Dinggo sesuk rabi, duduk di pelaminan

 

Mugo Gusti ngijabahi aku kowe dadi siji

Bakal urip bebrayan, ojo wedi kelangan

Aku ning sandingmu, ngancani uripmu

Mergo yo mung kowe sing gawe seneng atiku

 

Wes seprene suwene aku lungo ninggal kowe

Adoh paran yo mung dinggo kowe

 

Aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo

Demi kowe ben supoyo tetep mulyo

Tresnoku ra bakal ilang senajan adoh paranku

Setiaku karo kowe tekan matiku

 

Mergo tresno aku biso adoh paran njogo roso

Godaan teko nanging aku ora ngiwo

Saiki wis urip bareng susah senang dilakoni

Ono kowe aku wani ngadepi urip iki

 

Matur suwun wis gelem nompo aku

Sampun percoyo karo janji janjiku

Bakal tak jogo tekaning patiku

Kanggoku awakmu kui harga diriku

 

Wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe

Adoh paran yo mung dinggo kowe

 

Aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo

Demi kowe ben supoyo tetep mulyo

Tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku

Setiaku karo kowe tekan matiku

 

Aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo

Demi kowe ben supoyo tetep mulyo

Tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku

Setiaku karo kowe tekan matiku

Berita Terkait
Biduan
Buka Dikit