Home Biduan Lirik Artikel Internasional Orkes Foto Indeks

Lirik Lagu Kalah - Aftershine feat Restianade

img_title
Aftershine x Restianade

Jakarta - Aftershine adalah grup musik yang sebelumnya dikenal dengan nama 'Tengah Malam'. Grup musik tersebut memiliki genre pop Jawa dan koplo asal Sleman, Yogyakarta.

Baru-baru ini, grup yang terdiri 6 orang itu merilis single barunya. Kali ini Aftershine melakukan kolaborasi bersama dengan Restianade. Dalam kolaborasi itu, mereka menyanyikan lagu berjudul 'Kalah' ciptaan Andika Permana Putra. Berikut ini lirik lagunya.

Lirik Lagu Kalah - Aftershine feat Restianade

Opo ora kelingan

Wingi genggam tangan ku

Curhat tentang mantan mu

Ning saiki malah ninggal aku

 

Aku pamit sayang ku

Tak culne genggaman ku

Matur suwun uwes mayungi deresi udan ku

Lan ngancani kesepian ku wingi

 

Terus nggo opo aku ngancani selama iki

Yen akhire kowe milih bali ning mantan mu

 

Seko mangan nganti nurut downe dalan

Tak turuti berharap isoh nduweni

Wes tak korban ke wektu ku

Iseh wae kalah karo mantan mu

 

Sak gedene roso lan usaha mu nggo aku

Ra isoh ganteni dekne ning ati ku

Ngapurane sayang ku

Sing menang tetep masa lalu ku

 

Tak akoni sikapku wingi mung ngapusi

Seolah mencintai mu

 

Sak gedene langit

Aku sing kleru ngartekne sikap mu

 

Terus nggo opo aku ngancani selama iki

Yen akhire kowe milih bali ning mantan mu

 

Seko mangan nganti nurut downe dalan

Tak turuti berharap isoh nduweni

Wes tak korban ke wektu ku

Iseh wae kalah karo mantan mu

 

Sak gedene roso lan usaha mu nggo aku

Ra isoh ganteni dekne ning ati ku

Ngapurane sayang ku

Sing menang tetep masa lalu ku

 

Tak pikir wektu sing wes awekdewe entekne

Tondo yen awak mu nrimo perasaan ku

Sepurane sayang ku

Sing menang tetep masa lalu ku

 

Aku ngerti sayang ku

Sing menang tetep masa lalu mu

Berita Terkait
Biduan
Buka Dikit