Home Biduan Lirik Artikel Internasional Orkes Indeks

Lirik Lagu LDR (Langgeng Dayaning Rasa) - Laila Ayu KDI

img_title
Laila Ayu KDI

JagoDangdutLaila Ayu KDI baru-baru ini menyanyikan lagu berjudul “LDR (Langgeng Dayaning Rasa)”. Lagu “LDR (Langgeng Dayaning Rasa)” ini telah dibagikan di kanal YouTube Music Trend Official dan mendapatkan respon positif dari para pendengar. 

Dengan lirik yang penuh makna dan melodi yang menenangkan, lagu ini berhasil menyentuh hati para penikmat musik. Berikut lirik Lagu LDR (Langgeng Dayaning Rasa) versi Laila Ayu KDI.

Lirik Lagu LDR (Langgeng Dayaning Rasa)

 

img_title
Laila Ayu KDI
Foto :
  • YouTube/Lion Music

 

Yen aku wis kangen sliramu

Mesem neng ngimpiku sayang

Yen aku kangen suaramu

Bisik no tembang manismu

 

Terusno koyok ngene neng uripku

Terus o sayang aku

Ra ono seng ngalang-ngalangi

Ra ono seng ngerusuhi

 

Filling neng angenku mung kowe

Seng paling ngerteni aku

Iso nompo kurange aku

 

Senajan mung suaramu

Ngademke ati

We ngucapne janji

We bakal mulih nemoni

 

Eluh tangis kangenmu

Nandes neng ati

Sampun ya sayangku

Ilangi banyu motomu

Lirihno suara tangismu

Cah ayu

 

Senajan mung suaramu

Ngademke ati

We ngucapne janji

We bakal mulih nemoni

 

Eluh tangis kangenmu

Nandes neng ati

Sampun ya sayangku

Ilangi banyu motomu

Lirihno suara tangismu

Cah ayu

 

Senajan mung suaramu

Ngademke ati

We ngucapne janji

We bakal mulih nemoni haaaa haaa

 

Eluh tangis kangenmu

Nandes neng ati

Sampun ya sayangku

Ilangi banyu motomu

Lirihno suara tangismu

Cah ayu

 

Filling neng angenku mung kowe

Seng paling ngerteni aku

Berita Terkait
Biduan
Buka Dikit