Home Biduan Lirik Artikel Internasional Orkes Foto Indeks

Lirik Lagu Lintu - Sasya Arkhisna

img_title
Sasya Arkhisna

JagoDangdut Lirik - Sasya Arkhisna menjadi salah satu pedangdut cantik asal Kediri, Jawa Timur. Namanya mulai populer setelah sering membawakan lagu yang tengah populer dan banyak di dengar.

Lagu-lagu dangdut yang dibawakan oleh biduan Sasya Arkhisna juga kerap viral dan lagu trending di Youtube.

Belum lama ini penyanyi dangdut Sasya Arkhisna sempat membawakan lagu yang berjudul Lintu. Berikut lirik lagu dangdut Lintu dari biduan Sasya Arkhisna.

 

Lirik Lagu Lintu - Sasya Arkhisna

 

tumetes iluh ning ngisore rembulan iki

ngilingi kowe sing tak tresnani

gambaran crito sing wes ono ning lamunanku

rabakal nyongko nggerus atiku

 

wes tak cukupno kekarepanmu

nanging raono aji ning ngarepmu

kudu aku sing ngalah, pengenmu aku salah

ngempet nangis nganti bubrah

 

opo salahku, opo salahe rosoku

mutusi katresnan nganti kelaran laran

Gusti pengenku ning urip sing mung sepisan iki

kudune aku karo kowe dadi siji

 

nyatane opo, kok tinggalno

keronto ronto rasane atiku

tak lilakno kowe lungo

pungkasane critoku wes temu

 

wes tak cukupno kekarepanmu

nanging raono aji ning ngarepmu

kudu aku sing ngalah, pengenmu aku salah

ngempet nangis nganti bubrah

 

opo salahku, opo salahe rosoku

mutusi katresnan nganti kelaran laran

Gusti pengenku ning urip sing mung sepisan iki

kudune aku karo kowe dadi siji

 

opo salahku, opo salahe rosoku

mutusi katresnan nganti kelaran laran

Gusti pengenku ning urip sing mung sepisan iki

kudune aku karo kowe dadi siji

 

nyatane opo, kok tinggalno

keronto ronto rasane atiku

tak lilakno kowe lungo

pungkasane critoku wes temu

Berita Terkait
Biduan
Buka Dikit