Home Biduan Lirik Artikel Video Foto Indeks

Lirik Lagu Jomblo Happy - Jihan Audy

img_title

JagoDangdut Lirik - Jihan Audylia Arinde Silva atau orang lebih mengenalnya dengan panggilan Jihan Audy,  merupakan penyanyi dangdut muda jebolan dari Om New Pallapa

Parasnya yang cantik ditambah dengan suaranya yang bagus, membuat Jihan semakin dikenal banyak orang.

Kini Jihan menjadi salah satu penyanyi paling populer di Jawa Timur. Memiliki suara yang khas, membuat Jihan patut untuk diperhitungkan di dunia musik dangdut.

Beberapa waktu lalu penyanyi dangdut Jihan Audy sempat membawakan lagu yang berjudul Jomblo Happy. Berikut ini lirik lagu Jomblo Happy yang dinyanyikan oleh biduan Jihan Audy.

 

Lirik Lagu Jomblo Happy - Jihan Audy

 

kapan aku iso nduwe pacar ganteng lan gemati

soko akehe wong lanang ra ono sing nyanthol siji

opo pancen aku ditakdirke dadi jomblo abadi

urip cukup ora kurang nanging keroso sepi

 

jarene simbokku mikiro sekolah disek

bar mikir sekolah langsung dikon mikir kerjo

terus piye nasibe awakku sing nganti saiki

isih dadi jomblo

 

rasane ngenes nek dadi jomblo

pas nyawang wong liyo sing wes nduwe bojo

arep dolan isone mung dewe

ra koyo koncone sing ngejak bojone

 

mubeng mubeng muteri kuto

sopo ngerti entuk gebetan

ndelok kiwo tengen kabeh do yang yangan

atiku loro sakno tenan

 

kapan nduwe pacar

pacar mana, pacar mana, pacar mana

yang bisa membuatku bahagia

 

senajan jomblo nanging kudu happy

jomblo happy, jomblo happy, jomblo happy

kalau jodoh nggak bakalan pergi

 

pas lagi ngopi

ono wong lanang nganggo klambi abang

kethok ganteng tenan

ora suwi tak jak kenalan

eh jebule bocahe ngaku isih jomblo

 

lha sesuke dolan ning omahe

aku pancal gas sak pole

tekan nggone malah mbrebes mili

mergo kedhisikan ono sing marani

 

kapan nduwe pacar

pacar mana, pacar mana, pacar mana

yang bisa membuatku bahagia

 

senajan jomblo nanging kudu happy

jomblo happy, jomblo happy, jomblo happy

kalau jodoh nggak bakalan pergi

 

bim salabim abrakadabra

aku kudu piye ben ra jomblo maneh

kabeh wes tak lakoni tanpo maen nyeleneh

tak enteni jodohku nganti aku jeleh

 

penting uripku iki ora kurang piknik

senajan isih jomblo aku ora panik

digowo santai koyo ning pantai

isih akeh konco sing marakke happy

 

kapan nduwe pacar

pacar mana, pacar mana, pacar mana

yang bisa membuatku bahagia

 

senajan jomblo nanging kudu happy

jomblo happy, jomblo happy, jomblo happy

kalau jodoh nggak bakalan pergi

Berita Terkait
Biduan
Buka Dikit